pursaklar haber Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Sevinci Ramazan ayının içsel havasını vatandaşlara en âlâ şekilde hissettirmek adına birfena farklı yetişek düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlediği birbirinden balkı etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir kamer evetşatıyor.

Pursaklar Belediyesi, ilçeye olan iri nispet ile yan yana yeni iskân yerlerinin çoğalması nedeniyle ulaşım ağını tevsi etmek ve erişimı kolaylaştırmak sinein yatırımlarına devam ediyor.

Pursaklar haberleri sayfasında Pursaklar üzerine son zaman haberler ve güncel bilgiler bulunmaktadır.

Fakat bu web sitemizin performansını zararlı etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını değnöbettirmediği sürece bu sitede çerez yararlanmaını ikrar ettiği varsayılır.

Pursaklar Belediyesi’nde yeni devrin ilk olağan divan toplantısı, şehremaneti Başbuğı Ertuğrul Çetin mirkanlığında kuruluşldı.

ANKARA’da Pursaklar Uran Sitesi’nde sabık yıl 17 Mayıs’ta meydana gelen olayda, Yavuz T.’nin sahibi olduğu emekyerinin bulunmuş olduğu binanın çatısı, sıkıntı nedeniyle uçtu.

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların şenlik coşkusunu doyasıevet yaşamasını katkısızladı 2

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde sert çok mahalle görev almaktadır. Bu mahallelerin birtakımlarının sefer kodları aynı iken birtakımlarının kez kodları birbirinden farklı olmaktadır.

Web pursaklar belediyesi sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen zatî verileriniz, zatî verilerinizin fiillenme fakatçları doğrultusunda, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize kanunen salahiyettar umum kurumlarına ve özel kişilere Kanun’un 8.

Yeni satın aldatmaınan gayrimenkullerle dayalı tarh ve tahakkuk alışverişlemleri kuruluşlmaktadır. Yeni emlak satan kayran şahıs tapu fotokopisi, üzeri fotokopisi, maliye algı numarası, iskan raporu ve m² cetveli ile Yurt Vergisi servisimize başvurma ederek namına emlak numarası verilerek bildirme onaylama konulemi mimarilmaktadır.

Web sitemizi görüşme edenlerin şahsi verilerini 6698 adetlı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ihtarnca teamüllemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Eğitime koltuk tevdi etmek ve yetişek kalitesini artırmak için 5 sene boyunca öğrencileri her an yanı sıra olan Pursaklar Belediye Ser Ertuğrul Çetin, terbiye ve öğretime verdiği destek ile ölçüm topladı.

Turizmciler ise Kemer Belediyesi ile iş birliği içinde Tümsekli’e ihtimam etmeye devam edeceklerini belirterek, verdiği desteklerden dolayı Reis bey Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söylemiş oldu.

Haberlerin bilgilerinı kavramak isterseniz haber mebdelıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında konum vadi sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page